KİTAP DAĞITIMI

from: Hakan Oniz
Date: 5 Ocak 2015 18:57:30 GMT+2
To: oğuz aydemir , Mehmet Bezdan , Kenan Yılmaz
Cc: GÜNAY DÖNMEZ , Ceyda Öztosun
Subject: Fwd: Kitap dagitim listesi

Degerli Oguz Bey, sayın Baskanım;

Degerli Kenan Bey ve Mehmet Beyler,

TINA Denizcilik Arkeolojisi Dergisi'nin basılı hali 6 koli seklinde bu sabah Selcuk Universitesi'ndeki ofisimize ulastı.
Samimi olarak yasadıgım mutlulugu sizinle paylasmak icin bu emaili yazmak istedim.

Dijital versiyonu da cok iyiydi ama bunu basılı olarak etten-kemikten gordugum zaman ne kadar cok emek harcandıgını daha iyi anladım. Baskanım, siz ve Kenan bey bu derginin varlıgını hayata gecirerek olaganustu bir is, ulkemiz icin olaganustu bir katkı yapmıs oldunuz. Biz deniz dibinde calısırken veya ogrenci yetistirirken ne kadar etkili olabilir, ulkemizi ne kadar yuceltebiliriz bilmiyorum ama bu dergi bize "ancak iki elle ses cıkabilecegini" cok acık bicimde gosteriyor. Bu dergi ulkemizde gelmekte oldugumuz konumu tum dunyaya gogsumuzu gere gere gosterebilecegimiz tek materyal, bir gurur kaynagı. Mehmet bey, size de helal olsun diyorum. Baslangıcta fotograf cozunurlugu vs gibi konularda gosterdiginiz hassasiyete birazcık kızmıstım, cunku IJNA bile o kadar uzerinde durmaz boyle seylerin. Ancak simdi anladım. Gercekten kaliteli bir isin nasıl yapılabilecegini gostermis oldunuz. Bravo.

Bugun yuz kadar ogrencimize bu guzel kitapları dagıttık. Bu ogrenciler ogrenim hayatlarında belki ilk kez (belki degil kesin ilk kez) boyle bir hediye aldılar. Yuzlerindeki sevinc hakikaten cok guzeldi. Ben de sizlerle bunu paylasmak istedim. Ekteki fotograf bizim sualtı ekip uyemiz olan ogrenciler. Bir kısmı sualtı arkeolojisi yuksek lisans ogrencisi veya adayı, digerleri dalgıc arkeoloji ogrencileri. Ayrıca dagıtım listesinin de bir footografını yolluyorum.

Bu degerli hediyeler icin cok cok tesekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Yrd.Doc.Dr. Hakan Oniz

Up (parent)